Bolig 8 til salg | Bofællesskabet Jystrup Savværk

Bofællesskabet Jystrup Savværk

OBS! Salgsaftale er pt. under udarbejdelse og underskrift.   April 2022

 

Du kan komme til at bo i smuk natur, spændende arkitektur og givende fællesskab i den aktive landsby Jystrup – bare en time fra København. Netop nu er en andel i vores unikke bofællesskab sat til salg. Overtagelsestidspunkt aftales med sælger. Forventet overtagelse vil være midt juni 2022. 

Lejligheden er på 56,4 m2 fordelt på 2 etager med eksklusiv udgang til bofællesskabets frodige og grønne orangeri. 

I stueetagen er der køkken-alrum, badeværelse og udgang til nordvendt privat terrasse og fælles have med mulighed for at dyrke sine egne grøntsager, frugt eller blomster i en del af haven. 

På 1. sal er der stue med en stor hems i boligens tårn. Hemsen har vindue og er oplagt som soveværelse. Fra stuen er der dør til sydvendt privat tagterrasse og adgang til to mindre værelser. 

Alt afhængigt af behov og smag er det muligt at skabe den bolig der bedst muligt matcher ens behov. Har man andre ønsker end de eksisterende kan man til eksempel vælge at montere ovenlysvinduer på det inderste værelse. Man kan fjerne skillevæggen mellem de to værelser, hvis man ønsker to større rum med hver sin hems eller man kan fjerne alle skillevægge og dermed skabe én stor samlet førstesal. Ønskes mere plads på badeværelset kan man nemt fjerne badekarret og få brusenishe og mere gulvplads.

Boligen er én af de mindre boliger i bofællesskabet og egner sig godt til en der bor alene, et par eller den lille familie. Pt. bor der en familie i boligen.

Savværket rummer mulighed for værksteder og hobbies, gæsteværelser, kontor m.m. Dette skal derfor ikke indtænkes i lejlighedens funktioner.

Savværket har også et stort fælleshus, hvor der kan holdes fester m.m. ud over de seks fællesspisninger om ugen. Så der er ret meget plads at boltre sig på, selvom lejligheden ikke er stor.

 

Intromøde med fremvisning afholdes søndag den 6/2 2022. Skriv til introgruppe@jystrupsavvaerk.dk for mere information og tilmelding.

 

Størrelse (eksklusiv hemse)

56m²

Pris for andel, ca.
(forbedringer endnu ikke endeligt opgjort)

560.000kr

Indskud

8.424kr

Månedlig ydelse
(drift, afdrag på foreningens lån, varme, vand)

5.825kr

Aftensmad 6 dage om ugen
(pris per måned)

voksen 575kr
6-13 år 300kr
2-5 år 150kr

Vask
(pris pr. person pr. måned)

30 kr.

El a conto
(pr. måned, justeres efter reelt forbrug)

200 kr.