Se flere billeder nederst på siden

Du kan komme til at bo i smuk natur, spændende arkitektur og givende fællesskab i den aktive landsby Jystrup – bare en time fra København. Netop nu er en andel i vores unikke bofællesskab sat til salg. Overtagelse snarest muligt og aftales nærmere med sælger.

 

Boligen er på 108,9 m2 fordelt på 2 plan.

 

Det effektive boligareal er ca. 120 m2 fordelt på 3 plan, da en hems er omdannet til et reelt rum med trappe op.

 

Boligen rummer på 1. sal derfor 3 værelser i varierende størrelse, stort walk-in closet bag skydedør, stort møblerbart rum med flere skabe og udgang til den sydvestvendte tagterrasse og herudover bofællesskabets mest ugenerte stue med smukt kig over haven, markerne og skoven.

 

I stueplan er stort garderobeområde under trappen, badeværelse med brus, lækkert nyt køkken fra Designa i hvidolieret eg med bordplade i mørkt træ, kvalitets hårde hvidevarer (Gaggenau kogeplade, Miele ovn, Samsung emhætte med indbygget skærm, Asko opvaskemaskine) samt Quooker. I køkkenet er der plads til spisebord mv. og fra køkkenet lille udgang til den østvendte have.

 

Hele lejligheden excl. stuen har nye gulve og nye døre. Pladsen er godt udnyttet og lysindfaldet er tænkt ind – lys og luft, masser af god opbevaringsplads til hverdagen og effektive løsninger.

 

 

Info om lejligheden:
Størrelse*): 108,9 m2
Pris for andel**):

734.636

Kr.
Indskud:
 16.266,39
Kr
Månedlig husleje (Drift + afdrag på lån + varme***):
ca. 10.981,81
Kr.
Aftensmad 6 dage om ugen (pr. mdr):
575,-

300,-

125,-
for voksne

for børn 6-12 

for børn 2-5
Vask ( pr. beboer pr. mdr):
30,-
Kr.
El á conto:
350,-
Kr.
     

*) OBS: Dette er rene 'netto' kvadratmeter. Hertil kommer 11 m2 hems, de fælles arealer som gæsteværelser, sy -og grovværksted, vaskerum, kontor, fælleshus mm
**) Andelspriserne i A/B Jystrup Savværk er værdisat ud fra den seneste offentlige vurdering (der har været uændret siden 2010) på 29,5 mio kr.. Fastsættes endeligt af bestyrelsen efter gældende regler.

Herudover er der lavet forbedringer for ca. 350.000 som tillægges andelsprisen minus nedskrivning.

Løsøre: (kan siges nej til). Består af: Markise,opvaskemaskine og Quooker, anslået pris 33.000, aftales med nuværende andelshaver

***)  Forrentning og afdrag på lån samt løbende driftudgifter som vedtages på generalforsamlingen samt internet, varme, vand, renovation og fælles vedligeholdBofællesskabet Jystrup Savværk er et sted, hvor der er mulighed for at skabe balance mellem behovet for at lave noget sammen med andre og være privat.

Vi bor under samme tag, men i egne lejligheder. En central del af livet i bofællesskabet er fællesspisningen. Vi spiser aftensmad sammen seks dage om ugen, som laves af faste madhold. Madordningen er en del af huslejen. Vi laver mad, vedligeholder bygningerne, træffer beslutninger og holder fester og andre arrangementer i fællesskab.

Som andelshaver deltager man i fællesskabet, hvor man har adgang til en masse faciliteter som f.eks. saunatønde, værksted, syrum, vaskerum, kontor, flere flotte gæsterum, stor have, legerum, ungdomsrum, øvelokale til musikere, stort fælleshus med alt fra sofaer ved pejs og med Dagbladet, bordtennis, bordfodbold, spisesal, fælles terrasse og veludstyret storkøkken.

Der er for de store teenagere mulighed for at "flytte hjemmefra" til eget værelse (inkl. bad/toilet) væk fra familiens egen bolig. Teenagerne har desuden et fælles tårnværelse til rådighed for arrangementer (LAN- parties, pyjamasfester osv.).

Fælleshuset danner desuden rammen om en lang række fællesaktiviteter: Hyggelige fester til fx nytår, halloween for børnene osv. Derudover er der mulighed for at afholde mere private fester. I den store fælleshave kan man dyrke blomster, urter og grøntsager. Man kan også slappe af under æbletræer eller spille bold med naboerne. Vil du sove udenfor, kan du f.eks. bruge vores shelter ved bålpladsen. Vi har også en sauna-tønde i haven hvor der hygges i de kolde mørke tider.

I øjeblikket bor vi 35 voksne og 29 børn & unge i bofællesskabet.

Andelsforeningen har renoveret bygningsmassen igennem de sidste år, og investeret betydeligt i bl.a. nye tage, døre, vinduer, solvarme og et solcelleanlæg.

Er du interesseret i mere information eller en evt. rundvisning kan du sende en e-mail til


Introforløbet: Det er vigtigt for os, at kommende bofæller kan trives og ønsker at deltage i og bidrage til fællesskabet. Derfor har vi et introforløb, der typisk strækker sig over et par måneder. Ud over intromødet består forløbet bl.a. af en fællesspisning, en madlavning, en arbejdssøndag og et fællesmøde. Interesserede skal herefter godkendes på et fællesmøde.


Klik på billederne for større format