Se flere billeder nederst på siden

Du kan komme til at bo i smuk natur, spændende arkitektur og givende fællesskab i den aktive landsby Jystrup – bare en time fra København. Netop nu er en andel i vores unikke bofællesskab sat til salg. Overtagelse forventes at være 1.3.2020 og aftales nærmere med sælger.

 

Den tilhørende andelsbolig er på 91,9 m2 fordelt på 2 etager – med forskudt niveau i stueetagen.

 

Boligen indeholder 2 stuer og 3 værelser, samt spisekøkken og badeværelse. Den ene stue i stueetagen er med udgang til egen mindre have, samt en stor fælles baghave.

 

Den anden stue på 1.sal har udgang til egen tagterrasse med udsigt ud over den store fælles have.

 

På 1. sal er de 3 værelser. De 2 børneværelser har hemse (den ene med plads til en dobbelt madras ca. 4m2 den anden er ca. 9,5 m2). Hemsene er ikke medregnet i boligarealet. Der er inde for de sidste år lavet nye hemse og sat ovenlys (velux) vinduer i taget og lagt nyt gulv på på 1.sal.

 

Boligen bærer præg af, at arkitekterne har tænkt i lysindfald og anderledes vinkler. Boligen er middelstor bolig i bofællesskabet og egner sig godt til en familie med børn. Pt bor der 2 voksen og 2 teenagere.

 

Fra lejligheden er der adgang til gratis tv- og internetopkobling på fællesskabets net. Eller man kan mod betaling til udbyder vælge en allerede installeret fiberløsning for internet og tv som sin individuelle løsning.

 

 

Info om lejligheden:
Størrelse*): 91,9 m2
Pris for andel**):
619.954,87
Kr.
Indskud:
 13.727,10
Kr
Månedlig husleje (Drift + afdrag på lån + varme***):
ca. 9.155,81
Kr.
Aftensmad 6 dage om ugen (pr. mdr):
575,-

300,-

125,-
for voksne

for børn 6-12 

for børn 2-5
Vask ( pr. beboer pr. mdr):
30,-
Kr.
El á conto:
350,-
Kr.
     

*) OBS: Dette er rene 'netto' kvadratmeter. Hertil kommer de fælles arealer som gæsteværelser, sy -og grovværksted, vaskerum, kontor, fælleshus mm
**) Vurderingen 2017. Fastsættes endeligt af bestyrelsen efter gældende regler. Herudover er der lavet forbedringer for ca. 170.000 som tillægges andelsprisen minus nedskrivning.
***)  Forrentning og afdrag på lån samt løbende driftudgifter som vedtages på generalforsamlingen samt varme, vand, renovation og fælles vedligeholdBofællesskabet Jystrup Savværk er et sted, hvor der er mulighed for at skabe balance mellem behovet for at lave noget sammen med andre og være privat.

Vi bor under samme tag, men i egne lejligheder. En central del af livet i bofællesskabet er fællesspisningen. Vi spiser aftensmad sammen seks dage om ugen, som laves af faste madhold. Madordningen er en del af huslejen. Vi laver mad, vedligeholder bygningerne, træffer beslutninger og holder fester og andre arrangementer i fællesskab.

Som andelshaver deltager man i fællesskabet, hvor man har adgang til en masse faciliteter som f.eks. saunatønde, værksted, syrum, vaskerum, kontor, flere flotte gæsterum, stor have, legerum, ungdomsrum, øvelokale til musikere, stort fælleshus med alt fra sofaer ved pejs og med Dagbladet, bordtennis, bordfodbold, spisesal, fælles terrasse og veludstyret storkøkken.

Der er for de store teenagere mulighed for at "flytte hjemmefra" til eget værelse (inkl. bad/toilet) væk fra familiens egen bolig. Teenagerne har desuden et fælles tårnværelse til rådighed for arrangementer (LAN- parties, pyjamasfester osv.).

Fælleshuset danner desuden rammen om en lang række fællesaktiviteter: Hyggelige fester til fx nytår, halloween for børnene osv. Derudover er der mulighed for at afholde mere private fester. I den store fælleshave kan man dyrke blomster, urter og grøntsager. Man kan også slappe af under æbletræer eller spille bold med naboerne. Vil du sove udenfor, kan du f.eks. bruge vores shelter ved bålpladsen. Vi har også en sauna-tønde i haven hvor der hygges i de kolde mørke tider.

I øjeblikket bor vi 35 voksne og 29 børn & unge i bofællesskabet.

Andelsforeningen har renoveret bygningsmassen igennem de sidste år, og investeret betydeligt i bl.a. nye tage, døre, vinduer, solvarme og et solcelleanlæg.

Er du interesseret i mere information eller en evt. rundvisning kan du sende en e-mail til


Introforløbet: Det er vigtigt for os, at kommende bofæller kan trives og ønsker at deltage i og bidrage til fællesskabet. Derfor har vi et introforløb, der typisk strækker sig over et par måneder. Ud over intromødet består forløbet bl.a. af en fællesspisning, en madlavning, en arbejdssøndag og et fællesmøde. Interesserede skal herefter godkendes på et fællesmøde.


Klik på billederne for større format