Du kan komme til at bo i smuk natur, spændende arkitektur og givende fællesskab i den aktive landsby Jystrup – bare en time fra København. Netop nu er en andel i vores unikke bofællesskab sat til salg. Overtagelsestidspunkt aftales med sælger. Forventet overtagelse vil være ca. 1. april 2019.

 

Den tilhørende bolig er 82,3 m2 i et plan med 3 mindre niveauforskelle.

 

Lejligheden ligger i nord/vestgaden og har facadeparti mod syd og vest og det er den højest placerede lejlighed af B typen.

 

Det centrale rum i lejligheden er køkken/alrummet med stort sydvendt vinduesparti ud mod have og terrasse.

På dette niveau fortsætter lejligheden hen mod to værelser, begge udstyret med store, lyse hemse der hhv. anvendes som soveværelse og legerum. Hver hems har Velux-vinduer.

 

På den anden side af køkken/alrummet ligger badeværelset, med ovenlys i form af Velux vindue. Rummet er opdelt med en let væg og fungerer i dag som hhv. badeværelse/toilet og et tørt rum med megen hylde og skabsplads.

 

Fra køkken/alrummet er der 5 trappetrin ned til stuen, med et stort vestvendt sprosse-inddelt glasparti ud mod den private terrasse. Fra stuen går man direkte ud på en hyggelig træ terrasse. Den er visuelt afskærmet mod fælleshaven af et lavt æbletræ, en sukker top gran, en troldhassel, en hængepil og en laurbærbusk. Mod syd -og vest væggen er der en borstens kant mod terrassen som afgrænser blomsterbede op mod begge vægge. Der er en let skrånende græsplæne ned mod den øvrige fælleshave.

 

Stuen er adskilt fra lejlighedens nederste rum med en halv væg, som er suppleret med gardiner, der kan adskille rummene visuelt. Der går 3 trin ned til det der i dag er et kontor og arbejdsrum med en sovemulighed. 

 

Fra lejligheden er der adgang til gratis tv- og internetopkobling på fællesskabets net. Eller man kan mod betaling til udbyder vælge en allerede installeret fiberløsning for internet og tv som sin individuelle løsning.

 

 

Info om lejligheden:
Størrelse*):
82,3
m2
Pris for andel**):
ca. 550.000,-
Kr.
Depositum:
ca. 12.300,-
Kr
Månedlig husleje (Drift + afdrag på lån + varme***):
ca. 8.300,-
Kr.
Aftensmad 6 dage om ugen (pr. mdr):
500,-

250,-

100,-
for voksne

for børn 6-12 

for børn 2-5
Vask ( pr. beboer pr. mdr):
30,-
Kr.
El á conto:
250,-
Kr.
     

*) OBS: Dette er rene 'netto' kvadratmeter. Hertil kommer de fælles arealer som gæsteværelser, sy -og grovværksted, vaskerum, kontor, fælleshus mm
**) Vurderingen 2017. Fastsættes endeligt af bestyrelsen efter gældende regler
***)  Forrentning og afdrag på lån samt løbende driftudgifter som vedtages på generalforsamlingen samt varme, vand, renovation og fælles vedligeholdBofællesskabet Jystrup Savværk er et sted, hvor der er mulighed for at skabe balance mellem behovet for at lave noget sammen med andre og være privat.

Vi bor under samme tag, men i egne lejligheder. En central del af livet i bofællesskabet er fællesspisningen. Vi spiser aftensmad sammen seks dage om ugen, som laves af faste madhold. Madordningen er en del af huslejen. Vi laver mad, vedligeholder bygningerne, træffer beslutninger og holder fester og andre arrangementer i fællesskab.

Som andelshaver deltager man i fællesskabet, hvor man har adgang til en masse faciliteter som f.eks. saunatønde, værksted, syrum, vaskerum, kontor, flere flotte gæsterum, stor have, legerum, ungdomsrum, øvelokale til musikere, stort fælleshus med alt fra sofaer ved pejs og med Dagbladet, bordtennis, bordfodbold, spisesal, fælles terrasse og veludstyret storkøkken.

I øjeblikket bor vi 35 voksne 8 teenagere og 18 børn i bofællesskabet..

Der er billig fællesspisning 6 gange om ugen, hvor madholdene efter tur har tilberedt et velsmagende måltid. Fælleshuset danner desuden rammen om en lang række fællesaktiviteter: Hyggelige fester til fx nytår, fastelavn for børnene osv. Derudover er der mulighed for at afholde mere private fester. I den store fælleshave kan man dyrke blomster, urter og grøntsager. Man kan også slappe af under æbletræer eller spille bold med naboerne. Vil du sove udenfor, kan du f.eks. bruge vores shelter ved bålpladsen. Vi har også en sauna-tønde i haven hvor der hygges i de kolde mørke tider.

Andelsforeningen har renoveret bygningsmassen igennem de sidste år, og investeret betydeligt i bl.a. nye tage, døre, vinduer, solvarme og et solcelleanlæg.

Er du interesseret i mere information eller en evt. rundvisning kan du sende en e-mail til


Introforløbet: Det er vigtigt for os, at kommende bofæller kan trives og ønsker at deltage i og bidrage til fællesskabet. Derfor har vi et introforløb, der typisk strækker sig over et par måneder. Ud over intromødet består forløbet bl.a. af en fællesspisning, en madlavning, en arbejdssøndag og et fællesmøde. Interesserede skal herefter godkendes på et fællesmøde.